Meniu

Firma noastra a fost infiintata in anul 1992 sub numele de UNICON SRL, avand ca obiectiv principal activitatea de constructii si instalatii, iar din anul 1994 isi desfasoara activitatea sub numele de CONICON PREST SRL continuand specificul activitatii de constructii si instalatii.

Pentru dezvoltarea acestor activitati de constructii si instalatii, firma a construit propriul sediu administrativ in anul 1996 dotat cu birouri necesare desfasurarii activitatilor tehnice si de contabilitate a personalului certificat in aceste domenii. Pentru obiectivul de productie a fost necesara construirea bazei de productie proprii, care cuprinde depozitul de materiale, atelierul de confectii metalice si atelierul de tamplarie lemn stratificat.

Pe parcursul acestor ani de activitate, CONICON PREST SRL s-a angajat in construirea de obiective civile si totodata a celor industriale dand dovada de inalta calificare profesionala fiind apreciata atat din punct de vedere al executiei la termenele stabilite cat si din punct de vedere al calitatii lucrarilor executate.

Datorita acestor aspecte, CONICON PREST SRL a fost clasata in topul firmelor din zona Olteniei.